单选

---- I was worried about chemistry, but Mr.Brown gave me an A !---- ________________ .A. don't worry about itB. Congratulations! That's a difficult courseC. Mr.Brown is very goodD. Good luck to you选择理由?

全部回答

应是B 句子有转折语气 从我不认为我的化学很好,但Mr.Brown 给了我一个A 而回答是恭喜你

B 其他的语境不对啊