搜索
首页 娱乐休闲 音乐

思忆季节精品club串烧舞曲 歌曲名称

跪求16分钟开始的那首印度DJ舞曲叫什么名?歌曲地址:

全部回答

2010-07-26

0 0
    Tu Nu Ti Dai Seama - 罗马尼亚组合Nek Claudia De Marco 这首是罗马尼亚慢摇,不是印度DJ舞曲。
     歌词: Ce mult gresesti Ma minti intruna Ca ma iubesti Tu nu-ti dai seama Dar stiu ceva Ca tie iti place de-altcineva Tu nu-ti dai seama Ce mult gresesti Ma minti intruna Ca ma iubesti Tu nu-ti dai seama Dar stiu ceva Ca tie iti place de-altcineva Nu te-ai saturat Sa-mi spui vorbe goale Mie mi s-a luat De minciunile tale Nu te-ai saturat De lacrimile mele Mie mi s-a luat Sa ma tot duc cu ele Tu nu-ti dai seama Cat rau imi faci Ma minti intruna Chiar si cand taci Tu nu-ti dai seama Ca-n ochii tai Se vede bine Cat sunt de rai Tu nu-ti dai seama Cat rau imi faci Ma minti intruna Chiar si cand taci Tu nu-ti dai seama Ca-n ochii tai Se vede bine Cat sunt de rai Nu te-ai saturat Sa-mi spui vorbe goale Mie mi s-a luat De minciunile tale Nu te-ai saturat De lacrimile mele Mie mi s-a luat Sa ma tot duc cu ele Nu te-ai saturat Sa-mi spui vorbe goale Mie mi s-a luat De minciunile tale Nu te-ai saturat De lacrimile mele Mie mi s-a luat Sa ma tot duc cu ele Nu te-ai saturat Sa-mi spui vorbe goale Mie mi s-a luat De minciunile tale Nu te-ai saturat De lacrimile mele Mie mi s-a luat Sa ma tot duc cu ele 。

类似问题换一批

热点推荐

热度TOP

相关推荐

热点搜索 换一换

娱乐休闲
音乐
明星
电影
动漫
宠物
度假旅游