make sense意思

全部回答

  1。有道理;有意义;讲得通 This sentence doesn't make any sense。 这个句子没有意义。 2。是明智的, 是合情合理的 It would make sense to leave early。
   还是早点走好。 3。表述清楚;易于理解;道理明显 Can you make sense out of what this book says? 你能理解这本书的内容吗?。

有意义;讲得通;言之有理