巴甲球隊明尼路拖欠球?T薪金

   巴甲球隊明尼路拖欠球?T薪金,球?T?楸砜棺h周三罷操,?K表示若球隊再唔出糧,??⑿?舆M一步升?,唔排除?T踢,下周日清晨明尼路作客聖卡坦奴巴甲??,仲未知能否如期上演。  ?ぃ髂崧芬延???多月?蛹Z出,令部分球?T感不?M,不過球隊成??s似乎未受影?,近八?雎??取得五?俣鸵回?成?。
    但另一??髂崧?L甘馬雷斯?η?T罷操感到費解,?K表示??題已解?Q:「其??我之前已取得共識,我已???浜弥保芩木??⑵咴峦嗽陋餍剿活?T,所以我??在唔明白?讵潼c解想?罷操。」  。

全部回答

明尼路就是米涅罗.

是米涅罗竞技,足彩第2场主队

明尼路是什么队???