英语题目 。。。。

英语:后接宾语从句用虚拟语气的动词有哪些?

全部回答

    一。I?wish??后的宾语从句? I?wish??the?train??would?come。????我希望火车会来。 二。表示坚持后的宾语从句。 I?insisted?that?he?should?stay。
  ??我坚持要他留下。 三。表示命令后的宾语从句。 The?King?ordered?that?the?man?be?released。  ?国王命令释放那人。 四。表示?建议后的宾语从句 He?suggested?that?we?should?leave?early。
  ?他建议我们早点动身。 五。表示要求后的宾语从句 I?ask?that?he?leave。?我要求他走开。 六。表示提议后的宾语从句 I?move?that?we?accept?the?proposal。
    ?我提议通过这项提案。 七。表示敦促后的宾语从句 He?urged??that?they?go?to?Europe。?他敦促他们到欧洲去。 八。表示安排后的宾语从句 He?arranged?that?I?should?go?abroad。
  ?他安排我去国外。 九。  表示希望,打算后的宾语从句 She?desires?that?he?do?it。??她希望他做此事。 They?intended??that?the?news?should?be?suppressed。

  他们打算封锁这条消息。 十。表示指示后的宾语从句 ??The?general?directed?that?the?prisoners?should?be?set?free。  ??????将军指示释放那些俘虏。