白色人种主要是甚么人

全部回答

    白色人种也叫欧亚人种或高加索人种。按人种分为:1。北欧人种:分为波罗的海人种和巴尔干亚人种。波罗的海人种:包括大西洋人(凯尔特人)、北欧人(日耳曼人)、东欧人(斯拉夫人)。
  巴尔干亚人种;包括南部斯拉夫人和罗马尼亚拉丁人。2。地中海人种:典型地中海人种和高加索人种。  典型地中海人种;阿尔卑斯人、地中海人、闪米特含米特人、帕米尔人(南亚雅利安人)高加索人种:高加索人、西亚雅利安人。
  3。黑白混血人种:包括埃塞俄比亚和索马里的库西特人。4。黄白混血人种;包括突厥人种。按种族划分:1。日耳曼人,包括德国人、奥地利日耳曼人、荷兰人、冰岛人、挪威人、丹麦人、瑞典人,及部份法、德边疆地区、瑞士的德语使用者。

    2。凯尔特人,包括爱尔兰人、威尔士人、法国布列塔尼人、高地苏格兰人等。3。斯拉夫人,包括俄罗斯人、乌克兰人、波兰人等。4。拉丁人,包括意大利人、法国人、西班牙人、葡萄牙人、希腊人、罗马尼亚人等。