WESTLIFE 西城男孩2006年温布利演唱会歌曲演唱顺序

全部回答

    【演唱会曲目(按时间顺序)】: 。 01。 FLYING WITHOUT WINGS 02。 HIT YOU WITH THE REAL THING 03。 WHEN YOU'RE LOOKING LIKE THAT 04。
   AMAZING 05。 SHE'S BACK /BILLIE JEAN 06。   UPTOWN GIRL 07。 ADDICTED TO LOVE 08。 I WISH /WILD WILD WEST 09。
   SENORITA/DON'T CHA 10。 COLOUR MY WORLD 11。 HEY WHATEVER 12。 THE DANCE 13。     SWEAR IT AGAIN 14。
   SEASONS IN THE SUN 15。 WORLD OF OUR OWN 16。 MANDY 17。 QUEEN OF MY HEART 18。 WHAT MAKES A MAN 19。
   YOU RAISE ME UP。