we all know that things dont work well between us什么翻?

im sorry,i dont think we understand each other well.we all know that things dont work well between us什么翻译

全部回答

对不起,我觉得我们不够了解对方。我们都知道我们是走不下去的 如果能帮到您,请好评一个,谢谢

意思是:抱歉,我不认为我们彼此很了解,我们都知道我们不能处理好我们之间的事情