成都电子科技大学2015收多少分

全部回答

    2015电子科技大学分省录取分数线 省份 ? 提前批 ? ? 一批 ? 二批 ? 三批 ? 文 ? 理 ? 文 ? 理 ? ? ?文 ? 理 ? 文 ? 理 ? 北京 ?   ?   ?   ? 649 ? ?  ?   ?   ?   ? 天津 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 河北 ?   ?   ? 592  ? 636  ?   ?   ?   ?   ? 山西 ?   ?   ? 541  ? 589  ?   ?   ?   ?   ? 内蒙古 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 辽宁 ?   ?   ? 574  ? 616  ?   ?   ?   ?   ? 吉林 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 黑龙江 ?   ? 521 ?   ? 615  ?   ?   ?   ?   ? 上海 ?   ?   ?   ? 449 ? ?  ?   ?   ?   ? 江苏 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 浙江 ?   ?   ?   ? 668  ?   ?   ?   ?   ? 安徽 ?   ?   ? 633  ? 639  ?   ?   ?   ?   ? 福建 ?   ?   ?   ? 628 ? ?  ?   ?   ?   ? 江西 ?   ?   ? 558  ? 605  ?   ?   ?   ?   ? 山东 ?   ?   ? 603  ? 649  ?   ?   ?   ?   ? 河南 ?   ?   ? 555  ? 612  ?   ?   ?   ?   ? 湖北 ?   ?   ? 555  ? 607  ?   ?   ?   ?   ? 湖南 ?   ?   ? 572  ? 612  ?   ?   ?   ?   ? 广东 ?   ?   ?   ? 628  ?   ?   ?   ?   ? 广西 ?   ?   ?   ? 581  ?   ?   ?   ?   ? 海南 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 重庆 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 四川 ?   ? 英才计划实验班634 ? 576  ? 610  ?   ?   ?   ?   ? 国防生573 ? 贵州 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 云南 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 西藏 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 陕西 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 甘肃 ?   ?   ?   ? 574  ?   ?   ?   ?   ? 青海 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 宁夏 ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ?   ? 新疆 ?   ?   ?   ? 575。

好好加油 好学校 我们学校也是跟电子科大合作办学的 我就准备专科读了考到电子科大去