空调遥控器上R0Hs是什么意?

空调遥控器上R0Hs是什么意思

全部回答

the restriction of the use of certain hazardous substances in electrical and electronic equipment 电气、电子设备中限制使用某些有害物质指令,表明是复合欧美的环保认证标准的;主要是对六类有害物质的限制:铅、镉、汞、六价铬、多溴二苯醚、多溴联苯

电加热:AUH

RoHS :欧盟的强制环保标准。

环保标志 欧盟强制标识 ROHS :the Restriction of the use of certain hazardous substances in electrical and electronic equipment

rohc:欧盟的强制环保标准。