请教翻译~呵呵

  to: THE INDUSTRIAL AND COMMERCIAL BANK OF CHINA SHANGHAI FM: TOKAIBANK TOKYO JUN 15 1998 OUR SRL 91388 TEST ISSUE OF A DOCUMENTARY CREDIT PLS ADVISE THAT WE ISSUED IRREVOCABLE CREDIT LC635-38564 ON JUN 15,1998 EXPIRY JUL 30,1998 CHINA APPLICANT DAITO TSUSHO Co。
  ,LTD。 504, 18-18 2-CHOME, TATSUNUMA,ADACHI-KU,TOKYO,121,JAPAN BENEFICARY SHANGHAI MORNING STAR CORPORATION, 375 DONG DA MING ROAD, SHANGHAI CHINA AMOUNT USDLS 186,400。
  00 CREDIT AVAILABLE WITH ANY BANK BY NEGOTIATION OF BENEFICIARY'S DRAFTS AT SIGHT FOR FULL INVOICE VALUE DRAWN ON THE TOKAL BANK, LTD。
  ,NEW YORK PARTIAL SHIPMENTS ALLOWED TRANSHIPMENT PROHIBITED 238。

全部回答

    问:中国工商银行上海市调频: tokaibank东京1998年6月15日发出了我国里亚尔91388考验,我们发出通知信用证暂不可改变 信用lc635--38564月30日电中国申请人期满十五日Daitotsusho股份有限公司。
   504、2月18日至18日-1-Chome,tatsunuma、足立孤P。  117-118,121东京,日本受益人上海晨星公司,375栋大明道 上海usdls186,400。
  00信用额可与中国银行的任何谈判受益人的汇票在正式发票在望 价值划定在tokal银行股份有限公司。 纽约部分运允许禁止转运238。