三篇简单作文

1,写五句以上关于我的班级的作文2,写五句以上关于我的家庭的作文3,写六句以上关于沈阳的作文越简单越好!!

全部回答

   Class。 My class is not very big but it is full of love and friendship。
  When you feel lonely ,it will make your heart warm,and when you miss your home, it will make you have a feeling as if in your own home。

都不错,我就不现丑了。