怎样找到歌词<<我和你>>

全部回答

    《我和你》:    我和你,心连心,同住地球村,为梦想,千里行,相会在北京。 来吧!朋友,伸出你的手,我和你,心连心,永远一家人。
       You and Me From one world We are family   Travel dream   A thousand miles Meeting in Beijing   Come together   Put your hand in mine   You and Me From one world We are family 。

《我和你》RLC歌词下载:(可用于mp3同步歌词显示)

    北京奥运会主题歌《我和你》 作曲:陈其钢,中文词:陈其钢, 英文词译配:陈其钢、马文、常石磊, 配器:陈其钢、常石磊、王之一。 一听音乐网 独家制作   (刘欢)我和你,心连心,同住地球村, 为梦想,千里行,相会在北京。
   来吧!朋友,伸出你的手, 我和你,心连心,永远一家人。   (莎拉。布莱曼)You and Me From one world We are family Travel dream A thousand miles Meeting in Beijing Come together Put your hand in mine, You and me From one world We are family。
     (女声合唱)You and Me From one world We are family Travel dream A thousand miles Meeting in Beijing (男声合唱)我和你,心连心,同住地球村, (You and me, From one world, We are family) 为梦想,千里行,相会在北京。
     (莎拉。布莱曼) 来吧!朋友,伸出你的手, You and me From one world We are family 一听音乐网祝中国代表团取得好成绩! 让我们一起为中国加油! 。