笔记本开机

  I BUDDIE a900笔记本电脑开机时出现: SDRAMat DIMM #:1 AMjBIOS power managem entver 1。10 (C) copyright 1998 American Megatrends ins searching for boot Record for CDROM 。
  。。
  not found Boot Failure Reboot and selest proper boot device or Insert boot Media in selected boot device press any key when ready 是什么意思,请高手赐教 在BIOS里找不到硬盘~。

全部回答

BIOS里面 第一启动项设置为 Hard disk

硬盘出问题了!找不到硬盘了,可能硬盘已经不工作了,建议赶快维修!