论文摘要翻译,汉译英,紧急!

题目:从《南迁》看郁达夫的小说创作摘要 :《南迁》是郁达夫早期的一部小说,本文以此文为切入点,分析郁达夫的小说,得出性、仇富心理、敏感的性格是影响郁达夫小说创作的三个最主要因素的结论。关键词: 郁达夫 。小说创作我说明一下,南迁就是向南迁徙,文章的情节就是一个人迁往南方养病。如果谁手头有郁达夫作品的英文书,最好帮忙看一下他们是怎么译的南迁。今天晚上就要,请大家帮帮忙。不胜感激。

全部回答

    Topic: From "Moves to the south" looks at Yu Dafu's novel creation Abstract: "Moves to the south" is a Yu Dafu early time novel, this article take this article as breakthrough point, analyzes Yu Dafu's novel, obtains the natural, the enmity rich psychology, the sensitive disposition is affects the Yu Dafu novel creation three most primary factors conclusions。