将英语翻译成汉语

One morning,it was already a quarter to eight when Igot up.I was afraid that I would be late so I put on my clothes hurriedly,and left without breakfast.

全部回答

一天早上,我起床后已经差一刻八点了。我害怕会迟到,因此迅速地穿上衣服,没有吃早餐就出发了。

一天早晨,我醒来的时候已经七点四十五分了,我害怕迟到,立刻起床,匆匆穿上了衣服,没有吃早点就离开了家。

规划和测姻缘不会不会被bbf并不会不会也不预报保护不一般方法法v股一股一股

一天早上,我起床的时候已经七点四十五了,因为担心会迟到,就匆匆忙忙的穿上衣服,没吃早餐就走了.

  One morning,it was already a quarter to eight when Igot up。 一天早晨,当我起床时,已经七点四十五了。 I was afraid that I would be late so I put on my clothes hurriedly,and left without breakfast。
   我害怕会迟到,于是匆忙穿上衣服,连早餐都没吃就离开了家。