I cant say that I know how you feel because I

  I can't say that I know how you feel because I。。。
  I can't say that I know how you feel because I never met your father, but I understand what it's like to have my life change so fast I can't keep up with it and to be unsure of whether or not I want the life I've been thrown into。

全部回答

我从来没有见过你爸爸,所以我不能说我能明白你的感受,但是我却能理解如果我的生活发生这样的巨变我也不能适应,同样不能确定那样的生活(I've been thrown into)是不是我想要的生活。

我没见过你父亲,不能说感同身受,但我理解你的感觉,就像我无从选择的生活,计划赶不上变化,深陷其中却迷茫无措。

我不敢说我懂得你的感受,因为我从未见过你的父亲;但是我理解这种感受——自己的生活变化如此之快以至于疲于奔命、并且拿不准自己究竟是否想要这样身不由己的生活。