kiwifruit是什么意思

全部回答

    kiwifruit  英 [kɪwɪf'ruːt]  美 [kɪwɪf'ruːt]     n。 猕猴桃;奇异果 用作名词 (n。) 1、The kiwifruit is delicious and nutritious。
   猕猴桃既好吃又有营养。 2、The changes of sugar and related enzyme activity in kiwifruit during softening and senescence were researched。
     研究了猕猴桃果实软化衰老过程的糖以及与糖类相关酶活性的变化。