跪求好听的英文歌曲~?

跪求好听的英文歌曲~

全部回答

need you now ; can't hold us ; demons

  Ingrid Michaelson-Everybody、Train-Drive By、Nelly-Just A Dream、He Is We-All About Us、The Calling-Wherever you will go、Jonas Brothers-Sorry、Jay Sean-War、Glee Cast-Light Up the World、The Script-Breakeven、Amy Diamond-Higher Ground、。