TRC和HK各代表什么意思?

就象WTO代表国际贸易组织一样.

全部回答

Reports Centre 技术报告中心 HK:Hong Kong , 香港

Technical Research Center技术研究中心 Hong Kong香港或(缩)香港网址

HONGKONG 香港

TRC=Techical Research Center HK=High Key

TRC Technical Reports Centre 或者 Technical Research Centre HK hongkong

TRC---Technical Reports Center HK---Honhg