带着五岁孩子的离婚女人,怎样生活才能更快乐?

我三十六岁,有一些积蓄,有一份较稳定的工作,有一套面积六十多平米的房子,收入每年有六万,够生存,但我还想养父母,每年固定给一万。我应怎样安排我的生活,让我与女儿的生活无论在精神,生活水平上不输于完整家庭的生活。请大家多出主意。其实还没离婚,但他已经不回家了,现在的我就如单亲家庭一样,我提前准备,不打无准备之战。

全部回答

    1。首先要自信。因为出局未必不是好事,茫茫然倒是有些危险!!!!2。以法的意识保护自己。就你的情况,先咨询一下,然后做充分准备。比如有规定:离婚时,如果不能达成一致意见,或者有一方不同意离婚,那你就得去法院离婚,你去了以后,法院工作人员会安排诉讼程序。
  如果谁的过错造成离婚,最好拿出证据能证明,然后别一方就可以多分得财产。  (转发)而你丈夫已经在外同居,但不提离,在外做生意,可并不给家用,这些因素都对你有利,你应掌握证据。
  3。心态要摆正:生活是自己的,离婚是正常的,切忌攀比!!!比如你说:‘让我与女儿的生活无论在精神,生活水平上不‘输'于完整家庭的生活’就没必要。因为每个人,每个家庭,都有各自的具体情况,和自己的生活方式。
    就你现在的状况,(加上他应尽的义务)和能力,享有安康愉快的生活是完全可以做到的。关键是精神!!!!!4。重整旗鼓,准备人生的新开始。你才三十六岁呀,有的是活力和成熟的魅力。
  你的不打无准备之战的思路很好,关键是勇气和策略。相信吧,困难是暂时的,生活依旧美丽!!!furthertoyourmessagetoday,wri ,whichmeanswithonlyoneperson'slovefortheother, isnecessarytoknowthat, woul yourmessageonIASK,youdidn'ttalkaboutpresentsituationofyourmarriage,butonlyaskedhowtopreparefordivorce。
    Iwasmisunderstood,andthereforeonlygaveyousomesuggestionsonthat。Ifyouthinkthereisapossibilitytorecoveryourrelationshipbetweenyoutwo,youhaveto,firstly,re-examyouandyourhusband'sfeelings,notonlyfromyourperspective,butalsofromhis。
    whenyoudoso,youshouldcalmdown(notsoemotional,otherwiseyoucouldn'tgetaccuratedanalysis)toseetherealpositivesideofyourmarriageandthenegative,therealproblemswithhimandyou,andjudgeifhestilllovesyou,Howmuchyoucantryyoureffortstorecoverandmaintainyourrelationship。
    howtomanagethissituationisveryimportant,becauseyoucan'tmakedecisionsonlybasedonyourintention,nottodivorce,butbasedonhisthoughts,hisfeelings,andhisproblems,hispersonalityand,veryimportant,onhischaracter。
    (youshouldalsoknowhowlongtheyhaveknowneachother,whyyouhusbandsaidlittlepossibleforyourrelationship,whatkindofdifficultieshehas,ifhethinkofyourkid’sfuture,etc。
    )livingtogethermorethanadecade, neyisapracticalissue,andalwaysshouldbeatthesecondplaceinpeople'srelationship。
  ifyoucanmakehimrealisebothyourrealfeelingsforeachotherinthewaysthatbothyouaccept, emainpointsarethetiebetweenyouandhimwithinthefamily(enoughlove?loveforyourchild?),andwhyhehasanotherrelationship(iftheyknoweachotherwell,andsuiteachotherbetterthanyoudo?Forhimitalsowilltakesometimes)。
    youshouldthinkoverhowtodoandlethimcomebackhomeasap, isunacceptable,illegalandnotnormalforamarriagewithoutthehusband' beawisewomanbyrealisingthetruthsensibly,bytryingyoureffortstoreachyourgoalbyrightmeans,andbybeingreadyforfacingtherealitycalmly, objective,beconfident,becareful,bebraveifthetimecomestoendyourrelationship,letitcome,whichcanreducethedegreeofhurtingeachotherandbeingsadforacertaintime,butitwillincreaserespecttoeachotherandmakeiteasyforyoutore-startyournewlifewithrelaxedpeaceandabeautyoflovewithacompleteloyalty!BEYOURSELF!!!!BEHAPPY!!!!bestregardsp。
    s。

不要太勉强为难自己,孩子在你目前的家庭环境中不见得能比单亲家庭好,我觉得应该离婚应该暂时把孩子放一边,考虑一下自己的感受,到底是离婚好还是不离婚好,如果勉强继续在一起,你能不能忍受,能不能心态正常的生活,毕竟生活即使不快乐,也至少应该心态能够平静,而不是觉得是折磨。

顺其自然

既然他没提离婚,您还是别主动提出。我也离婚了,一个人带小孩很辛苦。请问即使离婚了,您认为可以找到一个白头偕老的、一个只爱您的,而且爱您一生的吗?绝对不可能。因为社会这个大环境决定了。您再为孩子想想,您再婚后对小孩能算一个完整的家吗?您不如在各方面提高自己素质改变自己的形象,多参加社会活动,多交朋友当然不单是男朋友。又或者您温柔一点,女人味一点。试试去挽救吧。

先把婚离了再说,这样拖着总不是事,离婚后再找一个爱你的人,你的生活质量也会提高.

你是个很精明的女人,自己每年挣六万,给父母一万,又有房子又有钱和女儿过的舒服.对老公却不打无准备仗,完全把老公当成敌人看待.我想,你老公的出走肯定是忍受不了你的横蛮,和鄙视他的眼色.当男人在妻子面前毫无尊严时,他除了选择离开,还能干什么呢.但是,你当心.聪明反被聪明误.下次你遇到高手时,你会人财两空的.