找好聽的英文歌曲

推荐点好听的英文歌曲好听的中文或者日文也可以

全部回答

    I still believe When you believe Thank you They long to be close to you It Never Rains In Southern California beautiful lonely Nothing' Gonna Stop Us Now What's up ang man of mine 她的眼泪 看不见听不见 林晓培 唤醒沉睡的你 阿修罗乐队 不值得 梦飞船 那就这样吧 动力火车 解脱 张惠妹 如果的事(1) 张韶含和范韦琪 。

back street boy的所有歌

YOU CAN‘T SAY EVERY TIME

Ma :1.GodisagirlN' :1.Whenyou'relookinglikethatBackstreetboys;1.Ipromiseyou2.Rollwithit3.TellmetahtI'mdreamingAa 'mallabouyou2.Yougettomyheart3.Keepbelieving

God is a girl

  KINGS OF CONVIENCE的HOMESICK(推荐) BJORK的HIDDEN PLACE CHARA或GARY OLDMAN版的MY WAY 杨乃文版的MOOM RIVER ELLIOTT SMITH的ANGELA QUEEN的波西米亚进行曲 GORILLAZ的TOMORROW COMES TODAY BLUR的TENDER 日文的话KOKIA的歌不错。