Hawaii is famous for its beautifu

  Hawaii is famous for its beautifulHawaii is famous for its beautiful________根据句意在句中空白处填入一个适当的单词一、根据句意在句中空白处填入一个适当的单词。 1、Sheep eat___________ 二、根据句意和所给单词首字母在句中空白处填入一个适当的单词。
   1、He is going to Nanning _b______air。He needs to _t________the plane in Beijing。 。

全部回答

Hawaiiisfamousforitsbeautiful_scenery.(夏威夷因它美丽的风景出名)Sheepeatglass.(绵羊吃青草)HeisgoingtoNanning_by_air.Heneedsto_take__ air和taketheplane都是坐飞机的说法。