When you feel hurt 、、

When you feel hurt and you tears are gonna to drop,please look up and have a look at the sky once belongs to us. If the sky is still vast,clouds are still clear, you shall not cry because my leave是什么意思啊?

全部回答

当你因伤心难过快要落泪时,请抬头看看曾经属于我们的天空.如果天空依然宽广,云朵依然明朗,你就不应因我的离开而哭泣.

译文:伤心落泪的时候,抬头望望那曾经属于我们共同的天空。你会看到,天空依然辽阔,云淡风清,你就不会再为我的离去而悲伤了。 稍微意译了一点,能帮助你更好的理解话的意思,希望有益于你。