录取通知 电影插曲

有谁能将录取通知里的所有插曲的名字给我 感激不尽啊!

全部回答

    《录取通知》所有插曲: 01。U-Mass 02。Gravity Rides Everything 03。The Hives-Declare Gueree Nucleaire 04。
  Bole 2 Harlem 05。Eleanor Rigby 06。  TKO 07。Where Do I Begin 08。Sherman's Way 09。Keepin' Your Head Up 10。
  Don't You (Forget About Me) 11。Holiday 12。Let The Drummer Kick 13。  To Be Young (is to be young, is to be high) 14。
  You Think We Suck 。

    1。U-Mass 2。Gravity Rides Everything 3。The Hives-Declare Gueree Nucleaire 4。Bole 2 Harlem 5。
  Eleanor Rigby 6。TKO 7。Where Do I Begin 8。  Sherman's Way 9。Keepin' Your Head Up 10。
  Don't You (Forget About Me) 11。Holiday 12。Let The Drummer Kick 13。To Be Young (is to be young, is to be high) 14。
    You Think We Suck 第十二首下载: 。